Brug en professionel fotograf

Brug en professionel fotograf

Eget billede

Fotografens billede

Tips til præsentation af din bolig
Din bolig fortjener det bedste.

Uanset om du vælger at benytte Wilstrup Bolig eller en anden ejendomsmægler til at sælge din bolig, så kan du godt bestille fotografen via os og spare penge på udgiften. Hos mange andre ejendomsmæglere vil sådanne en fotopakke hurtigt koste 3-5.000,-.

Boligsalgsguide.dk samarbejder med det største og mest anvendte fotofirma blandt ejendomsmæglere i Danmark. Vi kan tilbyde en fotopakke med 25 billeder for kr. 2.295,- inkl. plantegning. En sæson opdatering med udvendige billeder koster kr. 800,-.

Udover at billederne altid bliver bedre når fotografen tager dem, så har man mulighed for at få “blå himmel” garanti på udendørs billeder, man kan få lavet et udendørs billede til et “aften stemningsbillede” og sidst med ikke mindst udarbejder fotografen også en plantegning.

Din bolig skal fange købers opmærksomhed med det samme og det er altså billederne som her skal gøre en forskel. Langt de fleste boligkøbere søger bolig via internettet på de mange forskellige boligsites. Og når køberne har trykket sig ind på et boligemne, som de umiddelbart mener der matcher søgningen, kan vi som ejendomsmægler se hvor kort tid brugerne er inde på de forskellige sager. Hvis billederne ikke fanger købers opmærksomhed, springer køber hurtigt videre i deres søgning. Dvs. at køberne ikke når at læse beskrivelsen, men blot sorterer boligen fra, fordi billederne ikke var tiltalende.

Har du råd til at lade være med at investere bare lidt i din bolig inden den sættes til salg?

Få 25 billeder samt plantegning for kr. 2.295,-

Vi kan hjælpe dig med at bestille en professionel fotograf fra det landsdækkende firma E-soft