Fotoredigering

Fotoredigering

Før

fotoredigering eksempel 2 før

Efter

fotoredigering eksempel 2 efter

Tips til præsentation af din bolig.
Billederne er altafgørende.

Har du som sælger ikke har overskuddet til at gå i gang med at ændre så mange ting i din bolig, inden boligen skal sættes til salg, så kan du i stedet få redigeret nogle billeder og dermed illustrere, hvilke ændringer der kan ske, og hvilket potentiale din bolig har.

Vi har forsøgt at vise nogle eksempler, hvor grafikerne har redigeret nogle billeder for at vise muligheder og illustrere forskellige før og efter. Eksempelvis har vi forsøgt at vise forskellen fra et naturfarvet halvmørkt træloft til hvidmalet træloft. Og i et andet eksempel har vi ændret udtrykket ved at ændre lidt farver udvendigt på en villa.

Vi samarbejder med dygtige grafikere og fotografer, som kan hjælpe. Som de viste eksempler, vil hvert billede koste kr. 350,- at få redigeret.

Har du en tom bolig, så kan grafikerne også illustrere, hvordan rummet vil se ud i møbleret stand. Da der er meget mere arbejde for grafikerne, så koster sådan et billede kr. 750,- pr. stk. Hvis du vil have redigeret nogle billeder, så anvend vores kontaktformular og vi kontakter dig snarest herefter.

Har du råd til at lade være med at investere bare lidt i din bolig, inden den sættes til salg?