Om os

Boligsalgsguide fra Wilstrup Bolig

Mit navn er Kasper Hybel Wilstrup. Jeg er indehaver af Wilstrup Bolig & Boligsalgsguide. Jeg er erfaren ejendomsmægler og vil rigtig gerne hjælpe dig med salg af din bolig. Jeg har valgt at lave en boligsalgsguide, som jeg håber, du som boligsælger kan få inspiration og glæde af. Hjemmesiden ”Boligsalgsguide.dk” er målrettet boligsælgere, som ønsker at optimere salget og få personlig, professionel rådgivning fra en uddannet ejendomsmægler, hvor nøgleordene er kvalitet, ærlighed, tillid og tryghed.

Nemt, simpelt og gennemsigtighed

På hjemmesiden har vi forsøgt at dele ud af vores erfaring som aktive ejendomsmæglere. Hensigten er at skabe mere gennemsigtighed for et boligsalg, så du som boligsælger nemt kan se de samlede salgsomkostninger, der er forbundet med boligsalget og samtidig kan du selv vælge, hvilke ydelser du vil benytte i salgsperioden.

Præsentationen af din bolig er et af salgets vigtigste parametre. Derfor er det så ekstremt vigtigt, at de billeder der annonceres er af bedste kvalitet samtidig med, at man har gjort alt for at få boligen salgsklar inden fotografen kommer.

Markedsføring

Markedsføring af din bolig er selvfølgelig også er et af salgets vigtigste parametre. Alt lige fra til salg-skiltet foran din bolig til avisannoncering og naturligvis på internetannoncering. Vi har indgået annonceaftaler med lokaleaviserne i Nordsjælland. Og fsva. internettet sørger vi for at din bolig bliver annonceret på 8 boligsites, herunder de største kædemægleres hjemmesider samt boligsiden.dk og boliga.dk. Vi lever i en teknologisk verden, hvor internettet benyttes flittigt hver dag, ja selv fra telefonerne. Derfor har vi også lavet aftaler med firmaer, som kan lave målrettet bannerannoncering med din bolig på store websider, såsom Børsen.dk, politikken.dk, bt.dk, ekstrabladet.dk mm. En anden mulighed for at skabe større og mere interesse for din bolig er at få lavet en videopræsentation af boligen. En video, som let også kan deles på Facebook og Instagram.

Målet er at kunne leve af mund til mund, at behandle alle kunder med største respekt og være pligtopfyldende og serviceminded. Målet er, at du som boligsælger kan anbefale mig til andre boligsælgere fordi du har fået et godt salg.

Kasper Hybel Wilstrup