Sæt en skarp og realistisk pris

Sæt en skarp og realistisk pris

Tips til salgsperiodens start

Mange steder går boligmarkedet fortsat rigtigt godt for boligsælgerne. Vi har oplevet en kraftig prisstigning igennem de sidste par år, hvilket også var tiltrængt efter finanskrisens indhug.

Selvfølgelig skal du have så meget for din bolig som muligt. Men det er også vigtigt at være realistisk.

Så pas nu på med at udbyde boligen til salg til en for høj pris, så boligen bare står til salg i stedet for at blive solgt. Når en bolig har været til salg i mere end 200 dage, så synes køberne, at det er mærkeligt, at boligen ikke er solgt endnu. Særligt nu, hvor der er gang i boligmarkedet.

Er prisen korrekt, vil der komme mange fremvisninger fra salgsperiodens start. Hvis der er flere købere, så kan du som boligsælger vælge at få boligen i licitation og på den måde få mere for boligen end den udbudte pris.

Husk, at nyhedseffekten, hvor boligens sættes til salg, er den vigtigste, da der vil være mange klik på din boligannonce lige fra start. Men er prisen sat urealistisk højt, så fravælger køberne din bolig, og der går længere tid mellem fremvisningerne. Alternativet er, at man sætter prisen ned, hvilket udadtil  er et signal om, at man er ved at være mør og klar til bud.

Sæt en skarp pris

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering