forsideB

Fotograf for kun kr. 1.995,-
Boligpræsentationen skal være perfekt.
Få 25 billeder inkl. plantegning for kr. 1.995,-.
3 rapporter for kun kr. 8.848,-
Vi kan hjælpe dig med at bestille tilstandsrapport, elrapport og energimærke til kun kr. 8.848,-
Bland selv din boligpakke
Du bestemmer selv hvilke ydelser du vil betale for når din bolig skal sælges.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Mit navn er Kasper Hybel Wilstrup. Jeg er erfaren og uddannet ejendomsmægler. En mægleres rolle er at formidle. Og formidling mellem køber og sælger kræver altid en personlig indsats. At sælge din bolig er ikke at sælge en standardvare. Jeg ønsker at have tid til at fokusere på dit boligsalg og du som kunde er i centrum.
Du er vores vigtigste kunde, da du skal kunne anbefale os til andre.

Vi lever af tillid

Tillid og tryghed går hånd i hånd. Vi vil gøre alt for at du som boligsælger, får en god og ordenligt handel, så du anbefaler os til andre, som skal sælge deres bolig.

Uanset hvor din bolig ligger i Danmark kan vi hjælpe

Uanset boligens beliggenhed kan vi hjælpe med salget af din bolig. Ligger din bolig Nord for København op til Nordkysten, så er det vores hjemmebane hvor vi har boet og arbejdet i mere end 20 år. Vi har erfaring med boligsalg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse i alle prisklasser. Ligger din bolig ikke i Nordsjælland så kan vi kun hjælpe med selv salg, men du får fortsat vores gode service og din bolig bliver fortsat professionelt vist og eksponeret på landets største boligsites.

Flere og flere bruger internettet

Flere og flere bruger internettet til at søge efter boliger. Derfor er det også der, jeg har valgt at lægge det meste af markedsføringsbudgettet, når din bolig skal sælges.

Idéen med en salgsguide

Er at give dig som boligsælger muligheden for at optimere dit salg. Du får en blanding af gode råd til, hvordan du får din bolig til at fremstå salgsklar og får muligheden for at få gennemført et salg til et lidt lavere salær i forhold til mange af de store kædemæglere.

Kasper Hybel Wilstrup